Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Udinese – Juventus, 23 iulie 2020. Pariu simplu pentru profit

Ponturi pariuri Udinese – Juventus, 23 iulie 2020. Pariu simplu pentru profit. Oaspeţii sunt mari favoriţi şi nu ar trebui să aibă probleme în a se impune.

Ponturi pariuri Udinese – Juventus, 23 iulie 2020

  • Cu patru etape înainte de fina, Udinese se află la patru puncte de primul loc care retrogradează în Serie B. Situaţia nu e nici bună, nici rea, însă este evident că nu trebuie să piardă toate meciurile rămase de disputat.

Pariu simplu pentru profit

  • De partea cealaltă, Juventus este deja campioană şi se mai pune problema când va deveni şi matematic. În acest moment are şase puncte în plus faţă de locul doi şi ar putea ca diferenţa să ajungă la nouă, dacă se va impune în această seară. În acest caz, în runda precedentă ar câştiga oficial titlul.

Udinese – Juventus 2 @ 1,56

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii