Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Adrian Mannarino. Duel francez pe iarba din Statele Unite

Rămânem pe iarba din Statele Unite și analizăm confruntarea franceză, Ugo Humbert – Adrian Mannarino, din cadrul primei semifinale de la ATP Newport. Partida este programată sâmbătă, 22 iulie, pe terenul central, cu începere de la ora 20:00, ora României.

Primele două victorii consecutive pentru Ugo pe iarbă în acest sezon

Ugo Humbert a fost la un nivel scăzut în acest an în partidele pe iarbă. Francezul a câștigat doar un singur meci pe suprafața verde înainte de turneul de la Newport. Aici însă a jucat mult mai bine și s-a impus fără probleme în primele două partide. Contra lui Johnson și Anderson.

În semifinale, misiunea va fi mult mai grea. Contra compatriotului Adrian Mannarino, jucător ce a evoluat și el solid. Nu doar aici, ci în întreg sezonul de iarbă. Cu siguranță partida va fi una care pe care.

Veteranul francez a fost în mare formă

Adrian Mannarino a jucat foarte bine în acest sezon pe gazon. Francezul se simte bine pe iarbă, iar rezultatele au fost și ele pe măsură. Iar forma bună a continuat și la întrecerea de la Newport. Chiar dacă a cedat un set în partidele jucate, Mannarino a fost extrem de dominant.

Dacă împotriva lui Hijikata și Thompson nu a avut probleme, meciul cu Humbert se anunță mai dificil. Dar experiența e de partea veteranului din Hexagon.

Cotă de 1,82 la Ugo Humbert – Adrian Mannarino

Meciul dintre cei doi compatrioți francezi se anunță interesant. Dar și disputat. Ambii servesc bine și game-urile se vor derula rapid. Teoretic. Pentru că break-urile nu vor lipsi. Iar Mannarino poate face diferența în punctele cheie. Mizăm pe victoria francezului mai experimentant.

Ponturi pariuri Ugo Humbert - Adrian Mannarino

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Adrian Mannarino

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate