Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Harold Mayot. Duel francez în sferturi la ATP Metz

Chiar dacă toate gândurile sunt îndreptate către Turneul Campionilor, noi vom încheia săptămâna cu ultimele turnee ATP din acest an. Vom analiza disputa franceză, Ugo Humbert – Harold Mayot, din cadrul sferturilor de finală de la ATP Metz. Meciul este programat joi, 9 noiembrie, pe terenul central, cu începere aproape de ora 20:00, ora României.

Humbert, victorie muncită în optimi

Ugo Humbert are parte de un final de sezon foarte solid. Ajuns din nou în top 30, Ugo vrea să încheie anul cu un trofeu. Francezul, cap de serie nr 4, a avut liber în primul tur. Dar Ugo a avut de muncă în optimi, contra lui Dominic Thiem, un alt jucător de top,  în revenire de formă.

Pentru un loc în semifinale, Humbert se va lupta cu un compatriot. Nu va fi cel mai ușor meci, dar noi credem că Ugo va defila și va avansa în careul de ași.

Parcurs bun pentru Mayot în fața propriilor fani

De partea cealaltă, Harold Mayot a jucat și el bine. În primul tur a trecut de japonezul WATANUKI, pentru ca în runda secundă să-și depășească un alt compatriot, Gregoire Barrere. A fost o luptă pe cinste, decisă în trei seturi.

Tot peste un conațional va da Harold în sferturi, dar unul mult mai bun. Dar și de această dată Mayot își va juca șansa.

Cotă de 1,52 la Ugo Humbert – Harold Mayot

Se anunță un meci interensat între cei doi compatrioți. Humbert e net superior, dar Mayot e și el talentat, însă e departe de pontețialul său. Tocmai din acest motiv vom miza pe un meci controlat de Humbert, dar întins pe cel puțin 18 game-uri.

Ponturi pariuri Ugo Humbert - Harold Mayot

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Harold Mayot

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate