Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Laslo Djere. Sârbul e favorit!

Vorbim și despre finala de la ATP Challenger Cagliari, Italia, acolo unde se vor întâlni Ugo Humbert – Laslo Djere. Meciul este programat duminică, pe arena centrală și va începe în jur de ora 16:30. Mai multe detalii, dar și pariul la Ugo Humbert – Laslo Djere, în cele de mai jos.

Parcurs bun pentru francez

Ugo Humbert a jucat bine la turneul italian . Deși suprafețele rapide sunt preferatele francezului, Ugo a reușit să arate un tenis bun în acest an și pe suprafața roșie.

Aici, în drumul spre finală, Humbert a cedat două seturi. Pentru trofeu, sportivul din Hexagon se va lupta cu Djere, un jucător foarte solid pe suprafața roșie.

Sârbul e jucătorul mai valoros

Laslo Djere e un jucător experimentat. Sârbul se descurcă foarte bine pe suprafețele roșii, iar calificarea în finala turneului de la Cagliari a venit firesc. Doar că ultimele două partide au fost ceva mai complicate.

Sârbul a reveni de la 0-1 la seturi atât în sferturi, cât și în semifinale, însă de fiecare dată victoria a fost pe merit. Se anunță un meci greu și în finală, dar Djere are armele necesare pentru a bifa titlul la Cagliari.

Cotă de 1,55 la Ugo Humbert – Laslo Djere

Laslo Djere a avut de muncit pentru a se califica în ultimul act de la Cagliari. Sârbul a disputat câte trei seturi în ultimele două partide, astfel că nu ar fi exclus să vedem și în finală un meci de trei seturi. Humbert a jucat și el bine, dar noi vom miza pe victoria jucătorului din Serbia!

 

Ponturi pariuri Ugo Humbert - Laslo Djere

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Laslo Djere

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate