Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ungaria – Elveția (15.06.2024). Meci strâns la Koln

Ungaria - Elveția 15.06.2024 Ponturi pariuri fotbal Campionatul European Euro 2024
Ponturi pariuri Ungaria – Elveția (15.06.2024)

Ungaria și Elveția își vor începe campaniile la Euro 2024 cu o întâlnire în Grupa A, pe RheinEnergieStadion din Köln, sâmbătă după-amiază. Cele două națiuni vor mai înfrunta Scoția și Germania în faza grupelor. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.  


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ungaria, o forță în ultimii ani

Ungaria a arătat o față foarte bună în faza de calificare. A terminat neînvinsă grupa (cinci victorii și trei remize), depășind în clasament pe Sebia și Muntenegru. La Euro 2020, a înfruntat Portugalia, Germania și Franța și a terminat pe locul 4. Nu s-a făcut, însă, de râs, reușind două remize, singurul eșec fiind cu lusitanii. De remarcat că Ungaria, în Liga Națiunilor, este în Grupa A. În pauza internațioanlă din martie, maghiarii au învins pe Turcia (1-0) și Kosovo (2-0). Ulterior, în iunie, au pierdut cu Irlanda (1-2), dar au revenit cu o victorie cu Israel (3-0). De remarcat că Ungaria a pierdut doar unul dintre ultimele 17 meciuri din toate competițiile.

Ungaria – posibilă echipă de start:

Gulacsi; Lang, Orban, Szalai; Nego, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Szoboszlai, Sallai; Vargas

Elveția, inconstantă în grupa preliminară

Elveția a făcut performanță la ultimul turneu final european, când a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Spania. De altfel, această selecționată este o prezentă constantă la ultimele turnee finale europene sau mondiale. În grupa de calificare, Elveția a terminat pe locul 2, după România, dar în fața Israelului, deși nu a obținut nicio victorie în ultimele patru partide. În pauza internațională din martie, Elveția a remizat cu Danemarca (0-0) și a învins pe Irlanda (1-0). Ulterior, a câștigat cu Estonia (4-0) și a remizat, săptămâna trecută, cu Austria (1-1).

Elveția – posibilă echipă de start:

Sommer; Schar, Akanji, Rodriguez; Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye; Shaqiri, Vargas; Amdouni

Ambele reprezantative sunt conștiente că o victorie le va oferi un impuls uriaș în încercarea lor de a se califica în fazele eliminatorii, dar sunt de valori apropiate și credem că se vor anula reciproc, având ca obiectiv un rezultat pozitiv. Egal la pauză sau la final” are cotă 1.66.

Ungaria – Elveția (15.06.2024)

Ungaria – Elveția (15.06.2024)

Alte trei variante

  • 1.47 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.68 – este cota pentru “Ungaria nu pierde”
  • 2.00 – este cota pentru “ambele marchează”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate