Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021). Cotă 1,70 pentru un succes liniştit

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021). Prima etapă din grupele Euro 2020 se apropie de final. Astăzi, se joacă cele două meciuri din grupa F, iar noi vă prezentăm alegerile noastre pentru meciuri Ungaria – Portugalia, care începe la ora 19:00. Se joacă la Budapesta pe Arena Puskas.

Ungaria nu-l are pe Szoboszlai

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021). Maghiarii un au avut deloc noroc, nimerind într-o grupă din care au şanse minime să se califice mai departe. Joacă împotriva ultimelor două campioane mondiale şi a ultimei campioane europene, toate 3 semifinaliste la Euro 2016. Misiune imposibilă pentru Ungaria, care nu l-a putut lua la Euro pe cel mai talentat om al său, pe tânărul Szoboszlai.

Atacul Portugaliei: Ronaldo + Bruno, B. Silva şi Jota

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021). Portugalia îl are pe Cristiano Ronaldo. Iar în spatele lui, un trio fantastic din Premier League: Bruno Fernandes de la Manchester United, Bernardo Silva de la Manchester City şi Diogo Jota de la Liverpool. Lusitanii sunt printre favoriţii la câştigarea trofeului şi vor să înceapă campania cu dreptul. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,70.

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Ungaria – Portugalia (15 iunie 2021). De-a lungul istoriei, cele două s-au întâlnit de 8 ori, iar Portugalia a învins de 7. Singura remiză a fost în grupele Euro 2016, în ultimal etapă, 3-3, când ungurii au terminat primii, iar lusitanii s-au calificat norocos, cu 3 egaluri, de pe locul 3, în faza eliminatorii. Ulterior au câştigat turneul, dar startul a fost mai greu. Puteţi încerca şi:

  • 1,62 – cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”
  • 1,83 – cota pentru „Cristiano Ronaldo marchează”
  • 2,10 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare