Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Union Berlin – Bayern 17.05.2020. Victorie clară?

Ponturi pariuri Union Berlin – Bayern 17.05.2020. Victorie clară? Ne așteptăm ca liderul din Bundesliga să obțină o victorie lejeră în duelul cu Union. Partida este programată la ora 19:00, ora României, și este transmisă în direct de DigiSport 1.

Ponturi pariuri Union Berlin – Bayern 17.05.2020

  • Gazdele sunt pe locul 10 în clasament, cu 30 de puncte, la șase puncte de ultimul loc care se duce în barajul pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă există foarte multă motivație, ne așteptăm ca Union Berlin să nu obțină mare lucru din acest meci.

Victorie clară?

  • De partea cealaltă, Bayern Munchen are nevoie de victorie pentru că Dortmund s-a apropiat la un singur punct după victoria de ieri cu Schalke, așa că pronosticul nostru este 2 pauză / 2 final, la cota 1.60, pentru că îi vedem foarte motivați pe oaspeți.

Union Berlin – Bayern Munchen 2/2 @ 1.60

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii