Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Unirea Slobozia – FC Hermannstadt (21.04.2022). Dai lovitura cu sibienii!

Hermannstadt are ca obiectiv promovarea în Liga 1

Unirea Slobozia și FC Hermannstadt se înfruntă în cea de-a 6-a etapă a play-off-ului din Liga 2. Sibienii sunt pe locul 2, care le asigură promovarea în primul eșalon, în timp ce ialomițenii sunt ultimii în clasament, cu doar șanse matematice să prindă un loc de baraj. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Unirea Slobozia, fără victorie în play-off

În play-off, Unirea Slobozia nu a impresionat. A înregistrat două remize și trei înfrângeri în cele cinci partide jucate. În etapa trecută a pierdut, clar, în deplasare, cu Petrolul, 1-3, deși a condus. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a reușit, deja, maximul în acest sezon, iar următoarele partide reprezintă un bonus.

Miza pe FC Hermannstadt

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 2, cu un punct peste Universitatea Cluj. În etapa trecută, sibienii au învins, categoric, pe CSA Steaua, 4-1 în deplasare. În play-off, echipa lui Marius Măldărășanu a înregistrat trei victorii și două remize. FC Hermannstadt nu-și permite niciun pas greșit și anticipăm că va obține victoria cu Unirea Slobozia. În acest sezon, sibienii au câștigat ambele partide cu ialomițenii, 2-0 și 1-0. “FC Hermannstadt câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 2.13.

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “FC Hermannstadt câștigă”
  • 1.82 – este cota pentru “Unirea Slobozia nu marchează”
  • 1.90 – este cota pentru “2-3 goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate