Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020). Cotă 1,80 pentru un nou succes al favoritei

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020). În etapa a opta din Liga 1, liderul Universitatea primeşte vizita Academicii din Clinceni, o formaţie care a înregistrat o singură victorie în primele 7 runde. Meciul începe la ora 21:00 şi se joacă, evident, fără spectatori.

Craiova, victorii pe linie

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020). Oltenii vor titlul după 30 de ani şi au început perfect sezonul, cel puţin pe plan intern. După o eliminare ruşinoasă din Europa League, Craiova a câştigat tot în Liga 1. Are 7 victorii din tot atâtea posibile şi o medie de aproape două goluri înscrise pe meci (13 în 7 jocuri).

Clinceni, doar remize în deplasare

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020). Academica a înregistrat o singură victorie, 2-0 contra lui Gaz Metan, la Clinceni. În deplasare, ilfovenii nu au pierdut, reuşind trei remize consecutive, 2-2 la Hermannstadt şi 0-0 la Botoşani şi UTA Arad. Ultimele cinci meciuri ale Academicii au avut cel mult 2 goluri pe tabelă şi o singură formaţie a înscris. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,80.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Academica Clinceni (23 octombrie 2020). Cele două s-au mai înfruntat doar de două ori, ambele partide având loc în sezonul regular al ediţiei precedente de campionat. Oltenii s-au impus cu 3-2 pe teren propriu, iar la Clinceni a fost 0-0, în meciul de inaugurare al stadionului. Puteţi încerca şi:

  • 1,77 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1,93 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 7,10 – cota pentru „scor corect 2-0”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii