Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020). Dublăm banii în Oltenia

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020). Unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei secunde din Liga 1 este cel dintre Craiova şi Astra. Sunt două formaţii cu potenţial ofensiv, care nu au parte de linişte în această perioadă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bergodi, demis dacă nu câştigă

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020). Sub comanda lui Bergodi, oltenii au avut victorii pe linie, cu două excepţii: finala campionatului trecut, contra lui CFR, şi meciul de Europa League contra lui Lokomotiv Tbilisi, terminat cu o înfrângere ruşinoasă. În prima rundă, Craiova a trecut cu emoţii de Sepsi, prin golul lui Koljic, în minuntul 88, după un meci în care Mirko Pigliacelli a scos tot ce a avut pe poartă. Un nou insucces al oltenilor ar echilava cu demiterea antrenorului.

Astra are probleme

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020). Astra a performat în play-off-ul recent încheiat, în ciuda problemelor financiare, dar în primul meci al noului sezon a pierdut categoric, 0-3, pe terenul FCSB-ului. Zvonurile plecării lui Alibec creează incertitudine în lotul giurgiuvenilor. Totuşi, cu nume precum Budescu, Alibec şi Răduţ, Astra poate produce pericol în orice apărare. Din păcate, defensiva nu este punctul forte. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,93.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra (30 august 2020). Până la meciul pierdut cu CFR, oltenii aveau 4 victorii consecutive pe teren propriu, toate cu 2-1. Printre ele, şi unul contra Astrei, pe care a bătut-o de fiecare dată în precedentele 3 confruntări pe Ion Oblemenco. Puteţi încerca şi:

  • 1,89 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,95 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 7,00 – cota pentru „scor corect 2-1”

Bilete câștigătoare