Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021). Cotă 2,15 pentru două reuşite

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021). În sezonul precedent, era finala campionatului, meciul care decidea campioana între cele două. Acum, Universitatea Craiova a ajuns să arbitreze lupta pentru trofeu între CFR Cluj şi FCSB. Astăzi, de la 21:30 joacă împotriva ardelenilor, iar în runda viitoare va înfrunta FCSB.

Craiova, punctaj maxim cu CFR şi FCSB în play-off

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021). Craiova este singura echipă din play-off care n-a pierdut niciun punct în meciurile cu CFR şi FCSB pe care le-a învins în tur, 2-1 la Cluj şi 2-0 acasă cu roş-albaştri. Dar oltenii au avut rezultate foarte slabe cu celelalte echipe, Sepsi, Botoşani şi Academica, două remize şi trei înfrângeri, şi au ieşit din lupta pentru titlu. Sunt pe locul 3, la 8 puncte de CFR şi 7 de FCSB.

CFR, o echipă experimentată

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021). CFR are cel mai bun punctaj exclusiv în play-off, la egalitate cu Sepsi, 13 puncte din 4 victorii, un egal şi două eşecuri. E campioana ultimelor trei sezoane şi, poate, cea mai experimentată echipă din campionat. A arătat de nenumărate ori că poate gestiona situaţiile dificile şi e principala favorită la titlu. Va avea, însă, un meci greu pe Oblemenco, oltenii având în continuare în minte înfrângerea din sezonul trecut, care a dus trofeul Ligii 1 la Cluj. „Ambele marchează” are cota 2,15.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj (15 mai 2021). Chiar dacă a bătut-o pe CFR la Cluj în ultimele două vizite, Universitatea nu are rezultate la fel de bune pe teren propriu. Ardelenii au plecat neînvinşi la ultimele 4 vizite, două victorii şi două remize albe. CFR are cea mai bună apărare din play-off, iar Craiova cel mai slab atac, dar într-un meci ca acesta contează mai mult orgoliile decât forma de moment. Puteţi încerca şi:

  • 1,88 – cota pentru „PSF 2”
  • 2,07 – cota pentru „X2 şi peste 1,5 goluri”
  • 2,70 – cota pentru „peste 1,5 goluri CFR”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii