Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (17 iulie 2021). Facem profit cu orice pronostic

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (17 iulie 2021). După FCSB şi CFR Cluj, a venit rândul celei de-a treia candidate la titlu în Liga 1 să debuteze în noul sezon. Universitatea Craiova primeşte vizita lui FC Argeş, de la ora 21:30.

Craiova a luat primul trofeu al sezonului

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (17 iulie 2021). Oltenii ar trebui să aibă un moral excelent, după ce au început sezonul cu un trofeu. Au câştigat Supercupa în faţa CFR-ului, la lovituri de departajare. Koljic e apt de joc şi asta înseamnă că Universitatea va avea în sfârşit un om de gol cu adevărat. În defensivă, au stat foarte bine sub comanda lui Ouzounidis, astfel că, dacă remediază problema atacului, Craiova poate fi o trupă redutabilă.

FC Argeş a terminat play-out-ul cu 3 înfrângeri

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (17 iulie 2021). FC Argeş a terminat play-out-ul în genunchi, cu 3 înfrângeri consecutive, care au dus-o imediat deasupra locurilor de baraj. Pericolul retrogradării n-a existat nicio secundă, dar piteştenii au dat cu piciorul unei şanse de a evolua în barajul pentru cupe europene. FC Argeş l-a pierdut pe golgheterul Malele, dar a reuşit câteva transferuri interesante. Prima şansă o au, însă, oltenii. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,27.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (18 iulie 2021)

Alte variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Argeş (17 iulie 2021). În sezonul precedent, FC Argeş i-a dat bătăi de cap Craiovei, marcând de fiecare dată. A fost 2-1 pentru olteni la Piteşti, dar cu emoţii pe final de meci, şi 1-1 pe Ion Oblemenco. Puteţi încerca şi:

  • 2,02 – cota pentru „peste 1,5 goluri Craiova”
  • 2,07 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,27 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate