Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021). Cotă 1,75 pentru continuarea tradiţiei

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021). Oltenii deschid o nouă etapă de play-off, a şaptea, la fel cum s-a întâmplat în patru din cele şase de până acum. Universitatea primeşte vizita lui FC Botoşani, de la 19:00. Speranţele la titlu s-au năruit, dar lupta pentru locurile de cupe europene continuă.

Craiova a ieşit din cursa pentru titlu

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021). Craiova a fost cea mai surprinzătoare echipă din play-off. A câştigat cu rivalele la titlu, CFR şi FCSB, dar nu are niciun succes cu echipele aflate mai jos în clasament. Remize cu Botoşani şi Sepsi în primele două runde de play-off şi înfrângeri cu Sepsi şi Academica în ultimele două. Acestea au fost rezultatele care a scos trupa lui Ouzounidis din lupta la titlu. Craiova e la 8 puncte de CFR şi 6 de FCSB, când mai sunt 4 partide.

FC Botoşani, zero puncte „afară”

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021). FC Botoşani a acumulat 7 puncte în play-off, dar toate au venit pe teren propriu. Victorii cu Sepsi şi Academica, plus o remiză albă cu adversarul de astăzi. În deplasare, formaţia lui Marius Croitoru a dat un singur gol în cele două înfrângeri, 0-2 la CFR şi 1-2 la FCSB. „1 solist” are cota 1,75.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021).

Alte 4 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Botoşani (9 mai 2021). FC Botoşani nu a avut mai mult succes în deplasare nici la Craiova. A jucat de 10 ori în Bănie şi a plecat cu 2 puncte din 27 posibile, plus o înfrângere grea în Cupă, 1-5 în 2018. În campionat, jocurile au fost mai strânse, Craiova reuşind să câştige o singură dată la mai mult de un gol diferenţă. Au fost trei victorii cu 1-0, trei cu 2-1, un 3-1 şi acel 5-1 în Cupă. Duelurile dintre cele două au fost dure, cu multe cartonaşe, minimum 9 galbene pe meci în ultimele 3, plus 3 roşii. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „peste 5,5 cartonaşe”
  • 1,88 – cota pentru „1 şi sub 4,5 goluri”
  • 3,05 – cota pentru „cartonaş roşu în meci”
  • 3,40 – cota pentru „Craiova câştigă la un gol diferenţă”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii