Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021). Cotă 1,87 pentru un cleansheet

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021). Etapa 24 le aduce faţă în faţă, de la 20:30, pe Craiova şi Hermannstadt, două formaţii cu aspiraţii diferite. Oltenii, multă vreme pe primul loc în clasament, au alunecat pe 3, dar nu renunţă la ideea de a lua titlul. De partea cealaltă, ardelenii trăiesc periculos pe antepenultimul loc, dar dau semne de revenire în ultima perioadă.

Craiova nu ia gol de 4 partide

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021). Oltenii au devenit, în ultima perioadă, campionii remizelor în Liga 1. Din 8 egaluri, câte au în total, 7 au venit în precedentele 9 runde. Totuşi, au una dintre cele mai bune defensive din campionat, doar 13 goluri primite (CFR are 12, singura care e mai bună), iar de patru meciuri, incluzând meciul de Cupă cu FC Botoşani, îşi păstrează poarta intactă.

Hermannstadt, numai meciuri de „under” în ultima perioadă

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021). Sibienii sunt în creştere de formă. Au pierdut o singură dată în ultimele 5 etape, dar au şi doar o victorie. Nici un meci din cele amintite nu a trecut de pragul de două goluri în meci, şi nicio formaţie implicată nu a marcat de două ori. Hermannstadt e pe 14 în Liga 1, la 3 puncte de echipele clasate deasupra sa, fostele campioane Viitorul şi Astra. „Oaspeţii nu marchează” are cota 1,87.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FC Hermannstadt (19 februarie 2021). În partidele directe, avantajul este de partea oltenilor, care au 3 victorii, faţă de una singură a adversarei, iar primul joc dintre cele două s-a terminat 1-1, pe Oblemenco. Sibienii s-au impus acasă, în august 2019, 2-1, dar au pierdut de fiecare dată fără înscrie, de două ori 0-1 pe teren propriu şi un 0-3 la Craiova. Ultimele două directe au fost succese pentru oaspeţii de azi. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 2,42 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,00 – cota pentru „1 şi sub 3,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare