Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020). Cota care nu trebuie ratată: 2,85!

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020). Meci mare în etapa 7 a play-off-ului Ligii 1. Universitatea Craiova primeşte vizita FCSB-ului de la 21:00. Oltenii sunt pe primul loc şi caută primul titlu după 29 de ani, în timp ce roş-albaştri au cel mai slab sezon, fiind pe locul 5.

Craiova e pe val

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020). Oltenii au reuşit o victorie mare pentru ei în etapa 5 a play-off-ului, 3-2 pe terenul CFR-ului. Acela a fost momentul în care Universitatea a realizat că are şanse la titlu. Runda imediat următoare i-a adus primul loc şi statutul de favorită la campionat. Problema Craiovei este că, de la promovarea din 2014, are doar o victorie şi 2 egaluri în 20 de întâlniri directe cu FCSB.

FCSB are o singură victorie

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020). FCSB a căzut pe locul 5 în play-off, în afara locurilor de cupe europene. Ar fi primul sezon în care ratează complet Europa după foarte mulţi ani. Rămâne totuşi varianta Cupei, unde bucureştenii joacă în finală cu Sepsi. Deşi patronul speră să-şi vândă jucătorii de zeci de milioane de euro, randamentul lor pe teren lasă de dorit. O singură victorie în 6 etape de play-off e puţin pentru a formaţie de talia FCSB, dar echipa nu pare capabilă de mai mult. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,85.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020)

Alte 3 pronosticuri

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FCSB (12 iulie 2020). De la reluarea campionatului, Craiova a câştigat toate meciurile. De fiecare dată s-a impus la limită şi, fără excepţie, ambele formaţii au marcat. Şi partidele FCSB-ului au oferit goluri în ambele porţi în 75 % din cazuri. Doar înfrângerea din primul meci post-pandemie, 0-1 cu CFR, n-a confirmat regula, dar atunci Arlauskis a scos tot ce a fost pe poartă. Şi n-au fost puţine.

  • 1,72 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,77 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,80 este cota pentru „1 solist”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii