Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021). Cotă 2,25 pentru un succes spectaculos

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021). În această seară, de la ora 21:30, Craiova încearcă să evite o nouă ruşine în Europa în meciul retur contra albanezilor de la FK Laci. În tur, Craiova a pierdut 0-1 astfel că este obligată să marcheze şi să câştige, dacă vrea să se califice.

Reghecampf, însărcinat cu salvarea situaţiei

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021). Înfrângerea din tur a avut consecinţe importante în Bănie. Marinos Ouzounidis a plătit cu postul său un eşec ruşinos. Dragoş Bon, secundul, a stat pe bancă împotriva FCSB-ului în Liga 1 şi a venit o nouă umilinţă, 1-4. Patronul Rotaru a luat măsuri şi l-a adus pe Lurenţiu Reghecampf. CV-ul îl recomandă ca antrenor bun, rămâne de văzut dacă reuşeşte să pună echipa la punct, mai ales că Alex Cicâldău a plecat la Galatasaray.

FK Laci va aştepta să lovească pe contre

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021). FK Laci e în faţa celui de-al patrulea meci al sezonului, toate în preliminariile Conference League. În primul tur, a pierdut 0-1 la Podgorica, scor cu care a câştigat apoi acasă, trimitând dubla în prelungiri. Albanezii au mai punctat de două ori şi au ajuns să joace contra Craiovei. În tur, au fost dominaţi, dar un contraatac a fost suficient pentru un  succes neaşteptat cu 1-0. Acum, vor încerca să apere avantajul şi să lovească din nou pe contre. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,25.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova - FK Laci (29 iulie 2021)

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – FK Laci (29 iulie 2021). Câştigătoarea acestui duel va întâlni Anderlecht în turul următor. Pentru albanezi, ar fi cel mai important adversar din istoria lor europeană. Pentru Bănie, ar fi o „finală” peste timp, după ce în 1983 oltenii s-au oprit în semifinala Cupei UEFA. În finală, îi aştepta chiar Anderlecht, care avea să ia trofeul. La 40 de ani distanţă, în faţa Craiovei se află FK Laci, nicidecum Benfica. Şanse mult mai mari de calificare. Puteţi încerca şi:

  • 1,80 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 1,83 – cota pentru „Craiova se califică în timp regulamentar”
  • 2,15 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare