Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș. Se reia balul din Liga 1

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Gaz metan Mediaș. După o așteptare destul de lungă, fotbalul nostru se întoarce la obiceiurile sale. Au fost ceva scandaluri la emisiunile de profil, însă acum intră fotbaliștii în scenă. Lupta pentru play-off este una extrem de pasionantă, iar cele două echipe sunt și ele implicate. Iordănescu a cochetat cu ideea de a antrena Craiova.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Meci echilibrat în Bănie

  • Iar acest lucru o să conteze în meciul de azi, Edi este cunoscut ca și un om foarte ambițios, un om ce vrea să reușească doar pe mâna și ideile sale. Poate și de aceea nu s-a înțeles cu patronul oltenilor. Proiectul Gaz Metan este unul serios, Iordănescu a avut mână liber în alcătuirea lotului, iar conducerea administrativă a făcut tot ceea ce a putut pentru a onora fiecare doleanță a acestuia.

1,91, cota supremă la Craiova – Gaz Metan

  • Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, oltenii au trei înfrângeri în ultimele cinci etape, dar toate aceste rezultate au fost în mandatul lui Pițurcă. La olteni a revenit Papură, un antrenor ce este hulit de suporteri, dar care se are foarte bine cu Rotaru, acesta fiind și motivul revenirii sale în postura de antrenor principal. Oltenii au o serie de 4 victorii consecutive acasă, în cele 11 etape disputate pe propriul teren, Craiova a primit 9 goluri, destul de multe pentru o echipă ce se vrea pretendentă la titlu.
  • Medieșenii au avut o primă parte de sezon excelentă, deplasările s-au dovedit extrem de profitabile pentru Edi și compania, Gazul reușind un total de 14 puncte dintr-un total de 33. Mai sunt doar 4 etape până la finele sezonului regulat, meciul este decisiv în aceste condiții. Hora s-a alăturat proiectului medieșenilor, iar acesta se poate înțelege de minune cu Buș în atacul acestora

Ponturi pariuri Craiova – Gaz Metan

Promotii