Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021). Cotă 1,91 pentru o victorie previzibilă

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021). Etapa 22 le aduce faţă în faţă, de la 22:00, pe Craiova şi Dinamo, două echipe ce au o rivalitate istorică. De altfel, ambii antrenori, interimarul Dragoş Bon al gazdelor şi Jerry Gane la oaspeţi, au recunoscut că va fi un meci special. Bon şi-a anunţat intenţiile ofensive, în timp ce omologului său îi lipsesc doi dinamovişti cu state vechi: Paul Anton şi Steliano Filip.

Oltenii, la ultimul meci înaintea venirii noului antrenor

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021). Un singur meci a jucat Universitatea după demiterea lui Papură şi a reuşit să se dezlănţuie. A fost 3-0 la Iaşi, dar Poli este echipa de pe ultimul loc, aşa că victoria nu ar trebui să entuziasmeze prea mult. Interimarul Dragoş Bon are şansa unui procentaj maxim dacă o învinge şi pe rivala Dinamo, aflată într-o situaţie nu prea bună. Oltenii şi-au găsit deja antrenor, pe grecul Marinos Ouzounidis, care va urmări partida din tribune, aşa că Bon va risca pentru a lăsa o impresie bună. Dinamo n-a câştigat la Craiova împotriva echipei lui Mihai Rotaru, iar ultima dată a plecat cu punct în 2017.

Situaţia e, în continuare, complicată la Dinamo

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021). Despre Dinamo se poate spune acelaşi lucru pe care îl repetăm de la venirea spaniolilor: echipa stă mult mai bine sportiv decât financiar, deşi e abia pe locul 10, mult prea jos pentru istoria „alb-roşie”, dar şi, pe undeva, prea sus, pentru situaţia curentă din club. De obicei, Dinamo se mobilizează în derby-uri, aşa cum a făcut şi cu FCSB, în etapa precedentă, când a pierdut doar cu 0-1 în faţa unei formaţii net superioare. Acum, la Craiova, vor lipsi doi oameni cu istorie îndelungată la Dinamo: Paul Anton şi Steliano Filip, iar asta ar putea scădea puterea de luptă a oaspeţilor. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,91.

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Universtitatea Craiova – Dinamo (6 februarie 2021). După cum aminteam anterior, Dinamo nu a învins niciodată la Craiova această Universitate. Au fost 9 meciuri, 5 victorii ale gazdelor şi 4 remize, între care şi un meci de Cupă câştigat de olteni la lovituri de departajare. În total, au fost 17 directe, iar Dinamo are doar 3 succese, faţă de 7 ale oltenilor, care au învins în fiecare din precedentele 3 confruntări. La ultima partidă de pe Oblemenco a fost 4-1 pentru gazde. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „peste 1,5 goluri Craiova”
  • 2,33 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,65 – cota pentru „Craiova înscrie în ambele reprize”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare