Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Uruguay – Peru (25.03.2022). „La Celeste” ne aduc banii

Uruguayenii au o misiune grea în partida cu Peru

Preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 au revenit cu o serie de partide interesante între echipele naționale de peste tot din lume. Uruguay și Peru urmează să se dueleze, cele 2 formații fiind vecine în clasament, ocupând locurile 4, respectiv al cincilea. Jocul începe la ora 01:30, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Uruguayenii pot obține al treilea succes la rând

Aflați pe un loc de calificare directă, cei din Uruguay trebuie să tragă tare în ultimele 2 partide din cadrul grupei de calificare din America de Sud. Cu 22 de puncte câștigate în cele 16 partide disputate de până acum, formația statului Uruguay putea să aibă o poziție mai bună înaintea partidelor decisive, unele care se anunță extrem de dificile pentru componenții echipei naționale, împotriva naționalelor din Peru și Chile. Cele 4 înfrângeri la rând, serie începută anul trecut în octombrie, în partida cu Argentina, scor 3-0, apoi Brazilia, scor 4-1, din nou Argentina, scor 0-1, iar înfrângerea cu Bolivia este și mai surprinzătoare, bolivienii nefiind favoriți. Totuși, șansele lor la calificare au crescut semnificativ după victoriile din Paraguay, scor 0-1, și cea de acasă, cu Venezuela, scor 4-1.

Peru este neînvinsă de 4 partide în cadrul grupei

Oaspeții traversează o perioadă foarte bună, perioadă în care au urcat mult în clasamentul grupei de calificare. Victoriile cu Bolivia (3-0), Venezuela (1-2), Columbia (0-1), dar și egalul cu Ecuador, scor 1-1, au adus naționala din Peru pe locul 5 al grupei, loc care asigură prezența în play-offul Cupei Mondiale. Totuși, dacă ar câștiga următoarele 2 partide, cei din Peru ar avea șanse mari să fie calificați direct la turneul final.

Noi vom paria pe victoria gazdelor, care au o revanșă de luat față de publicul din Uruguay, cât și față de ei înșiși, deoarece valoarea naționalei este incontestabilă, cu jucători la cele mai bune cluburi din lume, precum Real Madrid sau Barcelona.

 

Ponturi pariuri Uruguay - Peru (25.03.2022)

Ponturi pariuri Uruguay – Peru (25.03.2022)

Alte pronosticuri Uruguay – Peru:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.48
  • Pauză sau final 1 @ 1.50
  • Sub 2,5 goluri @ 1.54
  • Sub 3,5 goluri @ 1.19

 

Agenții autorizate