Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021). Cotă 1,94 pentru un succes sărac în goluri

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021). Mai sunt doar 5 etape din sezonul regular din Liga 1, iar lupta se ascute în toate zonele clasamentului. La vârf, CFR Cluj şi FCSB sunt la egalitate de puncte, pentru un loc în play-off se bat jumătate dintre echipe, iar în partea de jos, cu excepţia, lui Poli Iaşi, toate formaţii se străduiesc să adune puncte înainte de înjumătăţire. Astăzi, pariem pe UTA – CFR, două echipe cu obiective diferite. Meciul începe la 21:30, iar oaspeţii au prima şansă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

UTA joacă foarte slab acasă

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021). UTA speră la un loc în play-off. Momentan, după jocurile de vineri, e pe locul 8, dar un succes o va ajuta să treacă iarăşi de Chindia, care a câştigat deja la Sepsi. Mai mult, un succes ar însemna pentru UTA să se apropie la un singur punct de Academica (a jucat în etapa 26) şi Botoşani (joacă înaintea arădenilor, la Craiova). Problema pentru gazde este forma de pe teren propriu, unde au trei remize şi 5 înfrângeri în ultimele 8 meciuri, iar acum primesc vizita uneia dintre cele mai bune echipe din campionat.

CFR, cea mai în formă echipă din Liga 1

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021). De la venirea lui Edi Iordănescu, CFR a câştigat toate meciurile din deplasare, cu excepţia celui de la Botoşani, pierdut cu 1-2. Clujenii sunt cei mai în formă în ultimele 10 sau 15 runde, cu 3 puncte mai mult decât FCSB. Sunt la egalitate de puncte cu liderul şi vizează al patrulea titlu consecutiv. Echipa şi-a schimbat stilul de joc, a renunţat la defensiva marca Dan Petrescu şi construieşte mai creativ. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,94.

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri UTA Arad – CFR Cluj (6 martie 2021). În tur, UTA s-a impus cu 1-0 în Gruia, clujenii fiind pregătiţi de Dan Petrescu la momentul respectiv. De precizat, UTA este o formaţie de deplasare. Pe teren propriu a obţinut doar 8 puncte din 36 posibile, pe când afară a luat 25 din 39. Totuşi, cea mai bună în deplasare este CFR Cluj, cu 31 de puncte, din 10 victorii, o remiză şi o înfrângere (cea de la Botoşani). Puteţi încerca şi:

  • 1,85 – cota pentru „nu marchează gazdele”
  • 2,14 – cota pentru „CFR câştigă la zero”
  • 2,22 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii