Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021). Dublăm banii cu un meci închis

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021). Etapa a treia din Liga 1 aduce un meci interesant la Arad, unde UTA primeşte vizita lui FCSB, de la ora 22:00. Ardelenii nu au pierdut încă, în timp ce bucureştenii vin după umilinţa europeană. Va fi un joc interesant, mai ales dacă ne gândim cum au evoluat gazdele pe teren propriu în sezonul precedent.

UTA, fără gol primit

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021). UTA a  fost o surpriză plăcută anul trecut, dar nu acasă. La Arad, în sezonul regular, UTA a fost cea mai slabă din campionat, 11 puncte din 45 posibile. A câştigat doar de două ori pe teren propriu. Iar în startul acestei ediţii, a remizat 0-0 cu Farul. Ca de obicei, UTA a făcut puncte în deplasare. A plecat victorioasă de Piteşti, 1-0 cu FC Argeş.

FCSB, oscilantă în start de sezon

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021). FCSB nu convinge în acest start de sezon. 0-0 pe terenul lui FC Botoşani n-a fost cel mai bun început. A urmat dubla cu Şahtior Karagandy şi una dintre cele mai mari umilinţe din istoria europeană. Între cele două meciuri, a fost, în schimb, un meci-şampanie, 4-1 cu Universitatea Craiova şi o prestaţie foarte bună a bucureştenilor. Deci, se paote lesne trage concluzia că FCSB are evoluţii oscilante, iar în deplasare are şi probleme. „Nu marchează ambele şi sub 2,5 goluri” are cota 2,15.

Ponturi pariuri UTA Arad - FCSB (1 august 2021)

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri UTA Arad – FCSB (1 august 2021). După cum aminteam. UTA nu a mers şi nu pare să meargă prea bine pe teren propriu. Cu FCSB a pierdut anul trecut, 0-1 la Arad şi 0-3 în deplasare. Două meciuri în care nu a găsit poarta adversă. Interesant e faptul că UTA a luat câte un „roşu” în fiecare întâlnire, mereu din cumul de „galbene”. Şi de această dată, bucureştenii sunt favoriţi. Puteţi încerca şi:

  • 1,98 – cota pentru „2 solist”
  • 2,37 – cota pentru „UTA nu înscrie”
  • 3,30 – cota pentru „se acordă cartonaş roşu în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate