Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri UTA Arad – Oțelul (13.11.2023). Faci bani cu SuperLiga

UTA Arad

UTA Arad și Oțelul se înfruntă, luni, în etapa a 16-a din SuperLiga – România. Echipele sunt în partea a doua a clasamentului, despărțite de un punct. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Oțelul, fără eșec în deplasare

În prezent, Oțelul este pe locul 12, cu 17 puncte. Intră în meci după trei remize la rând, ultima în deplasare, cu Poli Iași (1-1). Pe teren străin, echipa lui Dorinel Munteanu este fără înfrângere după șapte partide (o victorie și șase rezultate de egalitate), golaveraj 6-4. Oțelul este o echipă foarte bine organizată în defensivă, mărturie fiind doar cele două eșecuri în 15 meciuri, în condițiile în care este nou promovată.

333 rotiri gratuite

UTA Arad, două victorii la rând

De partea cealaltă, UTA Arad este pe locul 11, cu 18 puncte. Arădenii sunt fără eșec în ultimele cinci partide (două victorii și trei remize). În etapa trecută, echipa lui Mircea Rednic a învins, pe teren propriu, pe Dinamo (2-1), după ce înainte reușise să câștige, în deplasare, cu FC U Craiova 1948 (3-2). În fața propriilor fani, UTA Arad a înregistrat trei victorii, două rezultate de egalitate și două eșecuri, golaveraj 8-8.

Ținând cont de aceste statistici, anticipăm un meci echilibrat, între două echipe de valori apropiate. 1-2 goluri” are cotă 1.85.

UTA Arad – Oțelul (13.11.2023)

UTA Arad – Oțelul (13.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.53 – este cota pentru “sub 2.5 goluri”
  • 1.57 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.75 – este cota pentru “nu marchează ambele”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate