Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri UTA – CS Mioveni (07.05.2022). Presiune mare pe oaspeți

UTA și CS Mioveni se întâlnesc sâmbătă, de la ora 15:00, la Arad, în penultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Gazdele sunt salvate matematic de la retrogradare, însă oaspeții au emoții pe final de sezon. 

UTA, eficientă pe teren propriu

Meciul cu CS Mioveni o găsește pe UTA pe locul 11, cu 29 de puncte, o poziție și un punctaj care le asigură arădenilor liniștea pe final de sezon. În ultimele zece etape, echipa lui Ionuț Badea nu a bifat nicio remiză, înregistrând cinci victorii și tot atâtea înfrângeri. Arădenii sunt eficienți pe teren propriu, unde au obținut 32 din cele 49 de puncte scoase în actuala ediție de campionat. De asemenea, UTA a câștigat cinci din ultimele șase meciuri de pe stadionul Francisc von Neuman, ceea ce o face favorită în confruntarea cu CS Mioveni.

CS Mioveni, inspirată în deplasare

De partea cealaltă, echipa argeșeană, antrenată de Alexandru Pelici, ocupă locul 12, cu 28 de puncte și, teoretic, mai poate fi ajunsă de Chindia, echipă aflată pe prima poziție de baraj (locul 13), cu 23 de puncte. În runda precedentă, CS Mioveni nu a mai putut continua seria pozitivă și a cedat pe teren propriu în fața celor de la Botoșani, cu 0-2. Argeșenii veneau după cinci meciuri fără eșec, cu patru victorii și o remiză, în care au marcat opt goluri și au primit doar două. Spre deosebire de prima parte a campionatului, CS Mioveni se dovedește acum a fi mult mai inspirată în deplasare, marcând cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci meciuri jucate afară. Chiar dacă argeșenii au pierdut doar de trei ori în ultimele nouă deplasări, noi vom merge pe mâna arădenilor. „UTA câștigă sau conduce la două goluri” are cotă 2,00.

Ponturi UTA - CS Mioveni (07.05.2022)

Ponturi UTA – CS Mioveni (07.05.2022)

Alte trei ponturi pariuri UTA – CS Mioveni

  • 2,11 – cotă pentru „GG”
  • 2,59 – cotă pentru „3+”
  • 8,10 – cotă pentru „2-1 scor corect”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate