Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri UTA – Gaz Metan, 9 noiembrie 2020. Formă excelentă pentru gazde

Ponturi pariuri UTA – Gaz Metan, 9 noiembrie 2020. Gazdele au arătat o formă excelentă la ultimele meciuri, așa cum s-a întâmplat în ultima confruntare disputată și cu oaspeții. Ultimul duel al etapei cu numărul 10 se dispută de la ora 20:30.

Ponturi pariuri UTA – Gaz Metan, 9 noiembrie 2020

  • UTA trece printr-o formă excelentă pentru o nou promovată și se află în acest moment pe locul 7, la doar două puncte de ultima poziție de playoff. Arădenii vin după două victorii la rând în Liga 1, 3-2 la Botoșani și 1-o cu Chindia acasă. Din punctul meu de vedere, UTA are șanse foarte bune să se impună diseară.

UTA – Gaz Metan, 9 noiembrie 2020

  • Gaz Metan a avut parte de un început dezastruos motiv pentru care l-a schimbat pe Dusan Uhrin cu Jorge Costa. Antrenorul portughez a reușit în runda precedentă prima victorie de cânt a fost numit și nu a fost una oarecare. Medieșenii au câștigat cu CFR Cluj, scor 2-1. Acest succes a venit după cinci runde în care obținuseră un singur punct.

UTA – Gaz Metan 1 @ 2,45

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii