Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri UTA – Petrolul, 15 iulie 2020. Profit cu o cotă beton

Ponturi pariuri UTA – Petrolul, 15 iulie 2020. Profit cu o cotă beton. Partida se anunţă mult mai echilibrată decât pare la prima vedere. Duelul este programat de la ora 18:30.

Ponturi pariuri UTA – Petrolul, 15 iulie 2020

  • UTA şi-a complicat situaţia în privinţa promovării după înfrângerea cu Turis din etapa precedentă, de pe teren propriu. Acum are un singur punct peste locul doi, având un meci mai puţin, şi patru faţă de locul trei. Rămâne totuşi principala favorită.

Profit cu o cotă beton

  • De partea cealaltă, Petrolul vine după o mare dezamăgire. Deşi a avut doi jucători în plus faţă de Rapid + un penalty acordat, petroliştii nu au reuşit să câştige. Sunt pe ultimul loc în play-off şi sunt obligaţi să se impună ca să rămână în lupta pentru promovare.

UTA – Petrolul 1 @ 1,77

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii