Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Valencia – Bilbao (02.03.2022). Bascii îți aduc banii

Athletic Bilbao, o formație respectată în Spania

Valencia și Athletic Bilbao se înfruntă, miercuri, pe Estadio Mestalla, în manșa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei. Partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1. Ne așteptăm la o dispută strânsă. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Valencia, victorii cu echipe modeste

Valencia va intra în partida cu Bilbao după o victorie cu Mallorca, 1-0, în La Liga, primul succes al echipei din 20 decembrie. Echipa lui Jose Bordalas își va îndrepta, acum, atenția către Cupa Regelui. Până în semifinale, Valencia a învins pe Utrillas, Arenteiro, FC Cartagena, Atletico Baleares și Cadiz, echipe modeste. Ultima dată a ridicat trofeul în 2019, după victoria cu FC Barcelona, 2-1. Ultimele patru dispute directe dintre Valencia și Bilbao s-au terminat la egalitate.

Victime pentru Bilbao: Barcelona și Real Madrid!

Bilbao este a doua cea mai titrată echipe din istoria Cupei Regelui, câștigând trofeul de 23 de ori. Ultimul lor succes a fost, însă, în 1984. În sezonul trecut, bascii au ajuns până în ultimul act, dar FC Barcelona i-a învins clar. Până în semifinale, Bilbao a trecut de catalani, dar și de Real Madrid. Echipa lui Marcelino Garcia s-a mobilizat exemplar în meciuri importante de până acum, motiv pentru care anticipăm că va reuși calificarea în ultimul act. Athletic Bilbao merge mai departe” are cotă 1.90.

Alte trei variante

  • 1.62 – este cota pentru “0-2 goluri în meci”
  • 2.00 – este cota pentru “egal la pauză”
  • 2.90 – este cota pentru “Athletic Bilbao câștigă și se marchează cel mult patru goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate