Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Valencia – Real Madrid (14.11.2023). Euroliga îți aduce profit

În așteptarea meciurilor decisive din preliminariile Euro 2024, ne îndreptăm atenția și spre alte sporturi. Marți, 14 noiembrie, avem duel iberic în Euroliga de baschet. Valencia și Real Madrid se înfruntă în etapa a opta a competiției, într-un meci programat de la ora 21:30, ora României.

Real Madrid, lider neînvins în Euroliga

Meciul dintre Valencia BC și Real Madrid, din Euroliga de baschet, este de așteptat să fie o întâlnire intensă și atractivă. Real Madrid este singura neînvinsă dintre cele 16 echipe din Euroligă și conduce în clasament. Conform Casa Pariurilor, madrilenii sunt favoriții confruntării din această seară, cu o cotă de 1,44 la victorie, în timp ce Valencia are cota 3,20 în cazul unui succes.

Ambele echipe au avut performanțe relativ bune în ultimele lor jocuri. Valencia a câștigat trei din ultimele cinci meciuri, ceea ce demonstrează capacitatea echipei lui Alex Mumbru de a reuși pe teren. Pe de altă parte, Real Madrid are o serie impresionantă de victorii, câștigând toate cele cinci jocuri anterioare. Acest lucru indică forma lor puternică și încrederea că vor bifa o nouă reușită.


Puncte multe reușite de Real Madrid

Având în vedere acești factori, e de așteptat ca meciul dintre Valencia și Real Madrid să fie unul palpitant. Gazdele vor fi hotărâte să-și apere propriul fief și să-și continue victoriile recente. Cu toate acestea, forma excepțională a lui Real Madrid sugerează că echipa oaspete va fi un adversar greu de învins.

Fanii se pot aștepta la un joc competitiv, ambele echipe dând totul pentru a-și asigura victoria. Meciul ar trebui să prezinte abilități de baschet de nivel înalt, apărare intensă și multe scheme în ofensivă. Va fi interesant de văzut modul în care ambele echipe răspund la presiunea și provocările tactice prezentate de adversarii lor. În ansamblu, meciul de baschet Valencia – Real Madrid promite a fi un duel palpitant între două echipe puternice. Pasionații de baschet ar trebui să aștepte cu nerăbdare o luptă captivantă. Înaintea acestui duel iberic, Valencia ocupă locul 6 în Euroliga, cu cinci victorii și două remize, în timp ce Real Madrid este lider, cu șase victorii din șase meciuri. În ultimele zece meciuri oficiale, cu o singură excepție, Real Madrid a depășit frecvent 80 de puncte, ajungând chiar să treacă și de borna 100. „Peste 80,5 puncte Real Madrid” are cotă 1,67.

Ponturi pariuri Valencia - Real Madrid (14.11.2023)

Ponturi pariuri Valencia – Real Madrid (14.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate