Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Valladolid – Barcelona (23.05.2023). Faci bani cu spaniolii!

Barcelona este lider autoritar în La Liga

Valladolid și Barcelona se înfruntă, marți, în etapa a 36-a din La Liga – Spania. Oaspeții sunt, matematic, campioni, în timp ce gazdele luptă pentru evitarea retrogradării. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Valladolid, cinci înfrângeri la rând

În prezent, Valladolid este pe locul 18, retrogradabil. Are cinci înfrângeri la rând, ultima venită săptămâna trecută, cu Cadiz (0-2). Este la egalitate cu Getafe, primul poziție în afara zonei roșii. Valladolid trebuie să strângă urgent rândurile, dacă vrea să evolueze și în sezonul viitor în La Liga. Îngrijorător este că are doar două victorii în ultimele 11 partide de campionat. Se așteaptă o reacție rapidă, mai ales înainte de a fi prea târziu. Valladolid nu se va putea baza, din nou, pe Luis Perez, Selim Amallah și Anuar Tuhami, toți accidentați. Totodată, Martin Hongla este suspendat în urma cartonașului său roșu împotriva lui Cadiz.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

Barcelona nu are probleme de lot

De partea cealaltă, Barcelona a cucerit un nou titlu, primul din 2019, iar în weekend-ul trecut a sărbătorit în fața propriilor fani succesul. Înfrângerea cu Real Sociedad (1-2) nu a avut darul să le strice festivitatea, ba din contră. Barcelona ar putea alinia echipa standard cu Valladolid, Gavi fiind, din nou, disponibil după ce a ratat meciul cu bascii din pricina unei suspendări. Pedri și Ronald Araujo au fost, de asemenea, absenți sâmbătă din cauza unor probleme musculare minore, dar este posibil ca ambii să fie titulari marți. Ousmane Dembele este, totodată, anunțat în echipa de start.

Partida are mai multă importanță pentru Valladolid, însă credem că Barcelona va reveni pe calea victoriei. Barcelona câștigă” are cotă 1.95.

Valladolid – Barcelona (23.05.2023)

Valladolid – Barcelona (23.05.2023)

Alte trei variante

  • 1.55 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 1.57 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 1.85 – este cota pentru “3-5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate