Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Viborg – Midtjylland (09.06.2023). Golurile îți aduc profit

Viborg are o singură victorie în ultimele cinci etape
Viborg are o singură victorie în ultimele cinci etape

Viborg și Midtjylland se întâlnesc vineri, 9 iunie, în finala barajului pentru Conference League. Gazdele au terminat pe locul 4 în play-off, în timp ce oaspeții au fost pe primul loc în play-out-ul Superligii daneze de fotbal. Confruntarea de pe Energi Viborg Arena este programată de la ora 20:00, ora României.

Viborg, o singură victorie în ultimele cinci etape

Viborg s-a clasat pe locul 4 la finalul play-off-ului Superligii daneze de fotbal. Patru victorii, două remize și patru înfrângeri este bilanțul înregistrat de Viborg în play-off. În ultimele cinci etape a obținut doar o singură victorie, 2-0 la Randers, cea mai modestă echipă din Top 6. La precedenta apariție pe teren propriu a suferit o înfrângere la limită, 1-2 în fața campioanei FC Copenhaga. 27 de puncte a adunat Viborg din cele 16 meciuri jucate acasă.

Midtjylland, un singur eșec în deplasare tot sezonul intern

De partea cealaltă, Midtjylland s-a clasat pe primul loc în play-out, cu 51 de puncte, având cel mai bun atac și cea mai bună apărare dintre cele șase competitoare. În play-out, Midtjylland a suferit o singură înfrângere, 1-2 la Lyngby. Acesta a fost de altfel singurul eșec în deplasare pe tot parcursul campionatului. la finalul sezonului regular, Midtjylland era singura echipă din Superliga Danemarcei care nu pierduse niciun meci în deplasare. În afara acelei sincope, echipa lui Thomas Thomasberg a mers bine în play-out, înregistrând șapte victorii și două remize.

În acest sezon, Viborg și Midtjylland s-au întâlnit de trei ori (de două ori în campionat și o dată în Cupă), înregistrându-se câte o victorie de fiecare parte și o remiză. În meciul de vineri seara, deși Viborg are avantajul terenului propriu, nu putem ignora forma bună pe care o traversează Midtjylland. Astfel, ne așteptăm la reușite de ambele părți. „Ambele marchează” are cotă 1.55.

Ponturi pariuri Viborg - Midtjylland (09.06.2023)

Ponturi pariuri Viborg – Midtjylland (09.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Viborg – Midtjylland

  • 1.70 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.91 – este cota pentru „GG și peste 2,5 goluri”
  • 2.18 – este cota pentru „3-4 goluri în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate