Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021). Dublăm banii cu o victorie necesară

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021). Mai sunt doar cinci etape până la finalul sezonului regular, iar lupta pentru locurile de play-off este una acerbă. Dacă FCSB şi CFR şi-au asigurat matematic prezenţa în Top 6, iar Craiova este şi ea aproape sigură, pentru ultimele „bilete” se războiesc mai multe echipe. Printre ele, Viitorul şi Academica, cu ilfovenii în avantaj, fiind deja pe 6. Meciul direct dintre ele începe de la 20:30, iar dobrogenii au numai varianta victoriei.

Viitorul trebuie să forţeze pentru un loc în play-off

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021). Viitorul a reuşit să întrerupă seria de rezultate negative în runda precedentă, un categoric 5-0 pe terenul lui Dinamo. Înainte de acel joc, aveau 5 remize şi 3 înfrângeri la rând, în această ordine. Pentru moment, trupa antrenată de Mircea Rednic e pe locul 11, cu 28 de puncte, dar are şi un joc mai puţin.

Academica e deja pe 6

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021). Academica este acum a şasea în Liga 1, pe loc de play-off, cu 36 de puncte. Faţă de adversarul de astăzi are un avand de 8 puncte, dar dacă pierde în meciul direct, iar Viitorul îşi câştigă restanţa, ecartul se micşorează la doar 2 puncte. Aşadar, orice punct este binevenit pentru ilfoveni. De patru etape nu au pierdut, dar după un succes nesperat la FCSB (1-0) au venit 3 rezultate de egalitate, 0-0 cu Universitatea şi Sepsi, plus un 1-1 cu Astra. „1 solist” are cota 1,99.

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Viitorul – Academica (5 martie 2021). Va fi cel de-al şaselea meci direct între cele două. În campionatul trecut, au remizat 0-0 tur-retur în sezonul regular, iar în play-out s-a impus Viitorul cu 3-2 (în deplasare) şi 5-0 (acasă). În turul acestei ediţii de Liga 1, Academica a câştigat pe teren propriu cu 1-0, la finalul lunii noiembrie. Puteţi încerca şi:

  • 1,64 – cota pentru „Viitorul deschide scorul”
  • 2,03 – cota pentru „peste 1,5 goluri Viitorul”
  • 2,06 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii