Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Viitorul – Hermannstadt, 22 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,40

Ponturi pariuri Viitorul – Hermannstadt, 22 iunie 2020. Cota profitabilă: 2,40! Partida se anunță extrem de interesantă și este programată de la ora 20:00.

Ponturi pariuri Viitorul – Hermannstadt, 22 iunie 2020

  • După un reînceput foarte bun soldat cu o victorie, Viitorul a pierdut surprinzător cu Chindia Târgoviște în ultima rundă. Chiar și așa, este de departe cea mai bună echipă din play-out și ocupă în acest moment prima poziție în clasamentul celor 8 echipe.

Cota profitabilă: 2,40

  • De partea cealaltă, Hermannstadt se află în plin proces de transformare. Are un nou patron în persoana Anei Maria Prodan și un nou antrenor, după ce Vasile Miriuță a fost dat afară. Nu vedem perspective bune petntru sibieni și ne așteptăm să piardă astăzi.

Viitorul – Hermannstadt 1/1 @ 2,40

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii