Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021). Cotă 2,01 pentru o şansă dublă la victorie

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021). Etapa a doua din Liga 2 aduce un duel interesant în această seară, de la ora 19:00. Viitorul Tg. Jiu primeşte vizita Stelei în ceea ce ar trebui să fie un meci disputat. Ambele formaţii ţintesc sus, dar oaspeţii nu au drept de promovare.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Partidele Viitorului oferă mult spectacol

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021). Viitorul a fost la un pas de play-off în ediţia trecută de Liga 2, visul de promovare spulberându-se în ultima etapă de sezon regular, când a pierdut cu Dunărea Călăraşi. A încheiat pe 8 cu 32 de puncte, la fel de multe ca formaţiile de pe 5, 6 şi 7. A urmat un play-out fără emoţii, dar şi semifinale de Cupa României. Viitorul a fost eliminată de Universitatea Craiova după 3-0 şi 2-2, oltenii din Liga 1 fiind cei care au câştigat trofeul. În noul sezon, gorjenii au pornit în forţă, 2-0 la pauză, la Braşov, dar s-a terminat 2-2. De altfel, Viitorul e o echipă spectaculoasă, cinci din ultimele 6 partide oficiale au fost de GG4+.

Steaua, fără înfrângere în 2021

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021). Steaua este cel mai mare nume din Liga 2 şi, totodată, singura echipă care nu are voie să promoveze. Dar asta nu înseamnă că „militarii” vor face act de prezenţă în Liga 2. Obiectivul declarat e un loc în primele şase. În prima rundă, au bătut una dintre echipele tari din divizia secundă, pe Csikszereda cu 1-0. Mai mult, Steaua nu a pierdut niciodată în 2021, singura formaţie care a reuşit să scoată punct fiind FCSB 2, cu mulţi jucători de la Liga 1, la jumătatea lui martie. Steaua vine din Liga 3, dar are lot excelent şi condiţii mult este media campionatului în care joacă. Tocmai de aceea, a anunţat că vrea Cupa României, dacă nu poate promova. „PSF 2” are cota 2,01.

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu - CSA Steaua (10 august 2021)

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua (10 august 2021). Cum Steaua a jucat, până acum, în Ligile 3 şi 4 în ultimii ani, iar gorjenii numai prin Liga 2, cele două nu au avut cum să se întâlnească. Va fi un duel în premieră şi se anunţă a fi echilibrat. Chiar şi bookmakerii au dat cote apropiate pentru victorie, cu Steaua având un mic avantaj. „Militarii” au primit două goluri în oficialele din 2021, dar juca la un nivel inferior. Contra ciucanilor, până şi antrenorul Opriţa a recunoscut că echipa sa a avut noroc. Puteţi încerca şi:

  • 1,72 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,74 – cota pentru „oaspeţii câştigă cel puţin o repriză”
  • 2,27 – cota pentru „GG3+”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare