Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Viitorul – U Craiova, 14 septembrie 2020. Cota pe care o pariază toată lumea

Ponturi pariuri Viitorul – U Craiova, 14 septembrie 2020. Cota pe care o pariază toată lumea. Partida se anunță destul de echilibrată, cu un plus totuși pentru olteni, sunt mai buni ca grup și asta e posibil să conteze în duelul din această seară. 

Ponturi pariuri Viitorul – U Craiova, 14 septembrie 2020

Gheorghe Hagi a lăsat banca tehnică de la Viitorul pe mâna unor spanioli, tot mai prezenți în Liga 1, și pare că a făcut o mare greșeală. Primele două etape nu îi dau deloc dreptate în decizia pe care a luat-o. În prima rundă a noului sezon, jucătorii lui Ruben de la Barrera a făcut un joc dezamăgitor și a obținut doar un egal cu nou promovata UTA, iar în a doua etapă a pierdut la scor de neprezentare cu FCSB. Viitorul are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu intra în criză încă din debutul noului sezon al Ligii 1.

Viitorul – U Craiova, 14 septembrie 2020

De partea cealaltă, Craiova nu se regăsește nici ea după pierderea titlului și nu a impresionat deloc în primele două etape, chiar dacă a obținut punctaj maxim. Diferența dintre echipa de acum și cea din sezonul trecut o face atitudinea, una care a lăsat mult de dorit și în Europa League, unde Craiova a fost emiliminată rușions de Lokomotiv Tbilisi. Și oltenii au nevoie de un joc mult mai bun decât cel pe care l-au prestat până acum și de cele trei puncte.

Viitorul – U Craiova GG @ 1,77

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare