Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Ne aşteptăm la spectacol şi goluri

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Judecând după poziţiile ocupate în clasament, derby-ul etapei cu numărul 34 din La Liga spaniolă este meciul dintre Villarreal şi Barcelona, cu începere de la ora 23:00. De obicei, meciurile directe de pe terenul lui Villarreal produc goluri multe şi de ambele părţi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Villarreal e în super-formă

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Villarreal, locul 5 din La Liga, este una dintre cele mai în formă echipe de la reluarea competiţiilor. Mai exact este pe locul al doilea după numărul de puncte acumulate, singura formaţie care o depăşeşte fiind liderul Real Madrid. „Submarinul galben” a strâns 5 victorii şi un egal în cele 6 jocuri de după pauza forţată. Forma bună dă speranţe chiar la un loc de Champions League, dar trebuie să recupereze 3 puncte faţă de Sevilla. Ultimul meci direct de pe acest teren s-a terminat 4-4, oaspeţii egalând prin golurile lui Messi şi Suarez, înscrise după minutul 90.

Barcelona, măcinată de probleme

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Catalanii se confruntă cu probleme. Pe teren, au trei remize în precedentele 4 etape, iar în afara lui, jucătorii nu se prea înţeleg cu antrenorul Setien, care ar putea fi demis, Messi a refuzat prelungirea contractului, iar despre Antoine Griezmann au apărut zvonuri de plecare. De-a-lungul timpului, Barcelona a întâmpinat probleme pe terenul lui Villarreal, reuşit doar un succes în precedentele 4 vizite, dar învinsă a plecat ultima dată în 2007. Şansele la titlu sunt minime, cu 4 puncte sub Real şi 5 meciuri rămase, iar la ora jocului, diferenţa faţă de lider ar putea fi chiar de 7 lungimi, căci elevii lui Zidane joacă de la 15:00. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,80.

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Catalanii nu şi-au luat încă gândul de la titlul de campioni, dar trebuie să aştepte paşii greşiţi ai Realului şi să nu facă ei înşişi risipă de puncte. De partea cealaltă, Villarreal are o şansă la Champions League şi va încerca să o fructifice,

  • 1,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,62 este cota pentru „peste 1,5 goluri Barcelona”
  • 1,81 este cota pentru „2 solist”

Ponturi pariuri Villarreal – Barcelona. Ne aşteptăm la spectacol şi goluri

+ posts

Promotii