Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Villarreal – Sevilla, 22 iunie 2020. Profit cu o cotă beton

Ponturi pariuri Villarreal – Sevilla, 22 iunie 2020. Facem profit cu o cotă beton. Duelul se anunță extrem de echilibrat, însă avem încredere că valorea își va spune până la urmă cuvântul. Partida este programată de la ora 20:30.

Ponturi pariuri Villarreal – Sevilla, 22 iunie 2020

  • Villarreal se află într-o formă excelentă și are trei victorii din trei posibile de când s-a reluat La Liga. Toate obținute la limită, scor 1-0. Rezultatele foarte bune au apropiat-o de locurile de Champios League. În acest moment, gazdele mai au de recuperat cinci punte până la poziția a patra.

Profit cu o cotă beton

  • De partea cealaltă, Sevilla și-a mai peridut din turație și a obținut o singură victorie în ultimele trei partide, 2-0 în derby-ul cu Betis. Oaspeții au nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu avea încă de pe acum probleme cu ocuparea unui loc de Champions League.

Villarreal – Sevilla peste 2,5 goluri @ 2,00

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii