Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Voluntari – Botoșani Liga 1 Betano 18.03.2019

Publicat

pe

Cristiano Bergodi

Voluntari este singura echipă, dintre ultimele trei clasate, care are șanse reale de a se salva. De la numirea lui Bergodi, totul a luat o altă față.Ponturi pariuri Voluntari – Botoșani Liga 1 Betano 18.03.2019

Voluntari – Botoșani. 1x @ 1,44

FC Voluntari este în acest moment pe locul de baraj, loc ce a fost ocupat și în sezonul trecut de echipa ilfoveană. Față de sezonul trecut, FC Voluntari are o șansă foarte mare de a se salva până se termină play-out-ul, ilfovenii au debutat cu dreptul în această competiție, după acel 2-0 de la Iași. Dunărea Călărași a investit foarte mult în aducerea de jucători experimentați, a avut încredere în Dan Alexa, dar lucrurile nu se leagă la echipa condusă mai nou și de Dinu Gheorghe.

Pronosticuri fotbal Voluntari – Botoșani Liga 1 Betano 18 martie 2019

Probabil că după o nouă înfrângere în etapa următoare, Dunărea având deplasare la Botoșani, Dinu Gheorghe o să întrerupă colaborarea cu „chirurgul” Alexa. Botoșănenii au un obiectiv clar, câștigarea acestui play-out. Lotul de jucători este unul foarte bun și experimentat, antrenorul a demonstrat că are calitatea necesară de a manageria o astfel de echipă, iar conducerea administrativă face tot posibilul pentru a performa.

Botoșani a început cu un egal pe propriul teren, cu cei de la Chiajna. Ilfovenii trecând și ei prin schimbări majore în ultima vreme. Ilfovenii vor ataca în această partidă, cei de la Botoșani se simt bine când întâlnesc astfel de echipe, iar datorită acestor lucruri, ne așteptăm și noi la un meci cu multe goluri. Pentru că dacă cei de la Botoșani vor marca, atunci ilfovenii vor avea nevoie de rezultat și în funcție de cum decurge jocul, este posibil să vedem cel puțin 3/4 goluri în acest duel.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii