Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Voluntari – Poli Iași, 21 iunie 2020. Un pariu solist ne dublează banii

Ponturi pariuri Voluntari – Poli Iași, 21 iunie 2020. Un pariu solist ne dublează banii! Oaspeții au mare nevoie de victorie, însă dau peste niște adversari care sunt pe val. Partida se anunță extrem de interesantă.

Ponturi pariuri Voluntari – Poli Iași, 21 iunie 2020

  • Voluntari a reînceput perfect campionatul și a reușit să obțină două victorii din două posibile. În acest moment, ilfovenii au 18 puncte și se află pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu trei puncte peste adversara de astăzi.

Un pariu solist ne dublează banii

  • De partea cealaltă, Poli Iași a pierdut ambele partide de la reluarea campionatului și la felul în care joacă este principala favorită la retrogradare. Mircea Rednic încă nu are soluția prin care să îi salveze pe moldoveni.

Voluntari – Poli Iași 1 @ 2,25

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii