Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020). Două goluri pentru miză dublată

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020). Etapa secundă din campionatul belgian se încheie cu partida dintre Beveren şi Standard, de la 20:00. Sunt două formaţii cu obiective total opuse. Oaspeţii sunt favoriţi, dar au avut probleme pe acest teren.

Gazdele au avut noroc mare cu îngheţarea campionatului

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020). Gazdele au profitat din plin de decizia Federaţiei de a îngheţa campionatul. Aflată pe ultimul loc la acel moment, Beveren, ar fi putut retrograda, dar hotărârea federală, similară cu cea din România, a permis menţinerea în prima ligă. În etapa inaugurală, WB a jucat bine şi s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Kortrijk.

Standard e la alt standard

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020). Oaspeţii sunt favoriţi, ţinând cont de valoarea echipei şi pretenţiile sale.  Dar, pe terenul lui Beveren, nu au performat la ultimele trei vizite. Una dintre cele cinci victorii din sezonul trecut pentru Waasland a venit chiar în faţa lui Standard, cu 2-1. De asemenea, precedentele 2 directe de la Beveren s-a terminat fără victorie pentru Liege. Au fost o remiză şi un succes 3-1 pentru WB. Standard, echipă de cupe europene, s-a chinuit în prima etapă cu Cercle Brugge. A câştigat doar 1-0. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Waasland Beveren – Standard Liege (17 august 2020). Chiar dacă Waasland are trei rezultate consecutive bune pe teren prorpiu contra lui Standard, nu înseamnă că seria poate continua la nesfârşit. După cum spuneam, oaspeţii sunt favoriţi. Ba chiar, favoriţi cerţi. Şi, de aceea, vom merge pe mâna lor. Vă recomandăm alte câteva variante de pariere.

  • 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,40 este cota pentru „2 şi peste 2,5 goluri”
  • 3,40 este cota pentru „2 şi ambele marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate