Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Werder Bremen – Bayern Munchen 16 iunie 2020

Ponturi pariuri Werder Bremen – Bayern Munchen 16 iunie 2020. Ne așteptăm să vedem un duel foarte interesant, în care oaspeții pot câștiga titlul. În cazul unei victorii, Bayern rămâne la șapte puncte avans de locul doi cu două etape înainte de final.

Ponturi pariuri Werder Bremen – Bayern Munchen 16 iunie 2020

Werder Bremen nu se descurcă foarte bine în acest final de sezon, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat fără probleme de oaspeți.

Ponturi pariuri Werder Bremen – Bayern Munchen 16 iunie 2020

De partea cealaltă, Bayern Munchen este pe primul loc în clasament și ne așteptăm să vedem din partea bavarezilor forțată o victorie, pentru a prezenta runda viitoare trofeul câștigător pe stadion, chiar dacă fără fani. Din acest motiv, pronosticul nostru este 2 pauză / 2 final.

Werder Bremen – Bayern Munchen 2/2 @ 1.57

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii