Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021). Cotă 2,79 pentru o victorie cu goluri

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021). Două victorii consecutive au ajutat-o pe Arsenal să urce în clasament până pe locul 13, iar acum întâlneşte una dintre cele mai slabe formaţii din Premier, lucru ce îi dă speranţe la un nou succes.

 

WBA, trei înfrângeri consecutive dure pe teren propriu

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021). WBA este penultima în clasament, cu doar 8 puncte adunate în primele 16 partide din campionat. Mai mult, gazdele au o singură victorie în acest sezon şi 10 înfrângeri. Ultimele trei meciuri de pe teren propriu au fost umilinţe: 0-5 cu Leeds, 0-3 cu Aston Villa şi 1-5 contra lui Crystal Palace.

Arsenal, două victorii la rând

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021). Arsenal nu mai este o echipă de temut pentru nimeni, dar dă semne de revenire. A câştigat la Chelsea, are victorie şi la Manchester United, aşa că nu trebuie să i se cânte prohodul încă. „Tunarii” au legat două succese, iar dacă înving şi astăzi, ar putea un moral suficient de bun încât să înceapă o serie de rezultate pozitive. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,79.

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri West Bromwich – Arsenal (2 ianuarie 2021). Ultimele două vizite ale lui Arsenal pe acest teren datează din 2017, două vizite care nu s-au încheiat bine. A fost o înfrângere 1-3 în martie şi o remiză 1-1 în ultima zi din 2017. Acum însă, WBA este o echipă extrem de slabă, cu cea mai proastă apărare pe teren propriu, 20 de goluri în 8 etape. Puteţi încerca şi:

  • 1,63 – cota pentru „2 solist”
  • 2,40 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 2,75 – cota pentru „Arsenal câştiga la cel puţin două goluri diferenţă”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii