Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri West Ham – Chelsea, 1 iulie 2020. Spectacolul ne aduce profit

Ponturi pariuri West Ham – Chelsea. Spectacolul ne aduce profit. Partida se anunţă una extrem de interesantă. Oaspeţii sunt favoriţi şi ne aşteptăm să nu aibă mari probleme în a se impune. Însă nu acesta este pariul nostru.

Ponturi pariuri West Ham – Chelsea, 1 iulie 2020

  • West Ham nu o duce deloc bine şi se află fix deasupra liniei roşii, la egalitate de puncte cu următoarele două echipe, de pe locurile 18 şi 19. Gazdele vin după trei înfrângeri la rând şi nu credem că vor reuşi să iasă din pasa proastă.

Spectacolul ne aduce profit

  • Chelsea se află pe locul patru, ultimul de Champions League, şi are 54 de puncte după 31 de etape. Oaspeţii se află în mare formă şi vin după trei victorii la rând, două în Premier League şi una în FA Cup. Ne aşteptăm să se impună şi în această seară.

West Ham – Chelsea peste 2,5 goluri @ 1,71

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii