Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri West Ham – Liverpool. Victoria oaspeților ne aduce profit

Ponturi pariuri West Ham – Liverpool. Victoria oaspeților ne aduce profit. Gazdele trec prin momente dificile și cu greu vor putea să le depășească. Ne așteptăm să nu își revină în această seară și acest duel să reprezinte o nouă înfrângere.

 

Ponturi pariuri West Ham – Liverpool

  • West Ham trece prin momente dificile și are nevoie de victorie în această seară. Se află în acest moment fix deasupra locurilor de retrogradare, la egalitate de puncte cu ocupanta primei poziții de sub linia roșie. Dacă un succes ar duce-o la trei puncte de zona periculoasă, o înfrângere la patru goluri diferență ar însemna un dezastru. Gazdele ar face rocada cu Bournemouth.

Ponturi pariuri West Ham – Liverpool

  • În schimb, Liverpool este aproap sigură de câștigarea titlului de campioană. Diferența față de principala urmăritoare, Manchester City, este destul de mare și ar putea ajunge la 19 puncte în cazul în care cormoranii înving în această seară.
  • Jurgen Klopp are o singură mare problemă. Sadio Mane, cel mai în formă jucător al său, este accidentat și nu poate fi folosit în acest duel.
  • Chiar și așa, ne așteptăm ca oaspeții să se impună și de această dată, cota pentru 2/2 este de 1,87.
  • Partida dintre West Ham și Liverpool se dispută de la ora 21:45, pe Olympic Stadium.

West Ham – Liverpool 2/2 @ 1.87

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii