Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Astra. Te răsfăţăm cu o cotă profitabilă

Ponturi pariuri Dinamo – Astra. Te răsfăţăm cu o cotă profitabilă. Gazdele speră să îşi revină din seria neagră de trei înfrângeri la rând chiar la acest duel, în timp ce oaspeţii sunt obligaţi să câştige pentru a se menţine aproape de cei de la CFR Cluj.

Ponturi pariuri Dinamo – Astra

Dinamo se află pe locul nouă, cu 28 de puncte adunate  după 22 de meciuri, la egalitatea cu Sepsi şi la şapte puncte distanţă de ultimul loc de playoff. Problemele pentru oaspeţi au început la finalul lui 2019, când au pierdut trei partide la rând, 2-4 la Hermannstadt, 1-2 cu Sepsi și 0-1 la Botoșani. Au nevoie de o victorie pentru a mai putea spera îndeplinirea obiectivului de a fi în primele şase.

Ponturi pariuri Dinamo – Astra

De partea cealaltă, Astra se află pe poziţia a doua, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la egalitate, câte 40 de puncte, cu Universitatea Craiova, care a evoluat deja în această etapă. Giurgiuvenii au fost la doar un punct de clujeni însă o decizie TAS le-a luat trei puncte, pe care speră s-o anuleze la apel.

Dinamo – Astra GG @ 1,83

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii