Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (11.05.2022). Toți banii pe “cetățeni”!

Sursa: Twitter

Wolves și Manchester City se înfruntă, miercuri, pe Molineux Stadium. Gazdele sunt pe locul 8, cu șanse matematice să prindă locul de Conference League, în timp ce oaspeții sunt lideri. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Wolves, patru meciuri la rând fără victorie

Wolves nu are un final de sezon strălucit, în ultimele patru etape înregistrând o remiză (2-2 cu Chelsea) și trei înfrângeri (0-3 cu Brighton, 0-1 cu Burnley, 0-1 cu Newcastle). Totuși, în meciul cu Manchester City intră cu încredere, după egalul obținut pe Stamford Bridge. “Lupii” au pierdut ultimele trei partide directe cu “cetățenii” (0-1, 1-4, 1-3).

Manchester City, favorită certă

De partea cealaltă, Manchester City s-a recuperat din punct de vedere psihic după eliminarea din Liga Campionilor, iar în weekend a învins pe Newcastle, 5-0. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Pep Guardiola este pe locul 1, cu trei puncte în fața lui Liverpool. Pentru a nu avea emoții în privința titlului, ne așteptăm ca Manchester City să obțină încă o victorie facilă, în fața unui adversar clar inferior. Manchester City conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 1.75.

Alte trei variante

  • 1.50 – este cota pentru “Manchester City câștigă repriza a doua”
  • 1.78 – este cota pentru “Manchester City câștigă la cel puțin două goluri diferență”
  • 1.80 – este cota pentru “Wolves nu marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate