Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020). Oaspeţii vor răzbunare

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020). Ultimul meci al etapei a doua din Premier League este şi primul al sezonului pentru Manchester City. Elevii lui Guardiola pornesc favoriţi şi dornici de răzbunare, după ce au pierdut tur/retur cu Wolves campionatul trecut.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Wolves, plusuri şi minusuri

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020). Wolves a început cu dreptul noul sezon, cu o victorie cu 2-0 pe terenul celor de la Sheffield United. Două goluri marcate rapid, în minutele 3 şi 6, au asigurat o victorie importantă, mai ales că pe terenul lui Sheffield, în sezonul precedent, nu s-a câştigat foarte uşor. Totuşi, în al doilea meci al săptămânii, în Cupa Ligii, Wolves a fost eliminată de Stoke, 0-1 pe teren propriu.

City debutează în noul sezon

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020). City nu a mai jucat o partidă oficială de la sfertul pierdut cu Lyon în Liga Campionilor, la jumătatea lui august. În sezonul precedent, a terminat pe 2, la mare distanţă de Liverpool. Ecartul „cormoranior” a fost „construit” în prima parte a sezonului, iar Guardiola va încerca să evite repetarea acestui scenariu. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City (21 septembrie 2020). Anul trecut, Wolves reuşea o performanţă unică: dublă victorie contra lui City într-un singur sezon. A fost 0-2 la Manchester şi 3-2 la Wolverhampton. Gazdele l-au pierdut pe Jota, mutat la Liverpool, iar Jonny e accidentat, dar Jimenez a rămas, deşi Man United l-ar fi vrut. La City, absenţele sunt mai multe şi mai de valoare. Aguero e „rupt”, Laporte e în carantină, iar Mahrez ar putea lipsi şi el. Dar lotul e numeros şi Guardiola are acoperire. Puteţi încerca şi:

  • 1,52 – cota pentru „2 solist”
  • 2,15 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 2,38 – cota pentru „City câştigă la cel puţin 2 goluri diferenţă”

Bilete câștigătoare