Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Wolves – Manchester United: cota 1.85 fără emoții

Ponturi pariuri Wolves – Manchester United: cota 1.85 fără emoții dintr-un duel în care oaspeții au anunțat că vor intra pe teren cu rezervele. Din acest motiv, bookmakerii au oferit o cotă mai mică la victorie gazdelor decât oaspeților.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Wolves – Manchester United

Wolves a avut un final de an destul de ghinionist, fiind programată să joace cu Manchester City și Liveprool în ultimele două meciuri din 2019. A reușit surpriza cu City, scor 3-2, însă apoi a fost învinsă de Liverpool, scor 1-0. Debutul în 2020 nu a fost prea strălucit, Watford reușind să se impună pe teren propriu în fața lupilor cu 2-1. Acum, Wolves primește vizita lui Manchester United în FA Cup, într-un duel în care oaspeții vin cu rezervele. Din acest motiv, mizăm pe goluri de ambele părți, pentru a evita soliștii.

+ alte 4 ponturi beton pentru Wolves – Manchester United

Manchester United nu a arătat prea mult fotbal în duelul cu Arsenal și a pierdut cu 2-0, chiar dacă terminase anul 2019 destul de bine, cu două victorii importante. Acum, arată clar că nu o interesează FA Cup, iar bookmakerii au taxat acest lucru și au dat-o pe Wolves favorită în acest duel.

  • 1,95 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 13,50 este cota pentru 2-2 scor corect
  • 1,65 este cota pentru X2
  • 5,00 este cota pentru X pauză / X final

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii