Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020). Două goluri pentru o cotă de 1,95

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020). În această seară, de la 21:15, avem parte de un duel portughez în Premier League. Nuno Espirito Santo, antrenorul lusitan al gazdelor, dă piept cu Jose Mourinho, omologul şi conaţionalul său de la Tottenham. Ambele formaţii se află la mijlocul clasamentului, pe 11 şi 8, despărţite de 5 puncte.

Wolves, rezultate negative cu echipele mai bine clasate

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020). „Lupii” au o linie de clasament simetrică, şase victorii, două remize şi şase înfrângeri, dar golaveraj negativ, 14-19. Pe teren propriu, au strâns 11 puncte, marcând de 8 ori şi încasânt 7 goluri, pentru 3 succese, ambele remize şi două eşecuri. Dintre echipele aflate deasupra ei în clasamentul Premier League, Wolves nu a câştigat decât contra lui Chelsea. A mai făcut un egal cu Southampton şi, în rest, cinci înfrângeri cu Liverpool, Leicester, Manchester City, Aston Villa şi West Ham.

Tottenham, în scădere de formă

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020). Tottenham părea o candidată serioasă la titlu în urmă cu câteva etape, dar rezultatele recente, două înfrângeri şi un egal în precedentele trei runde, au aruncat-o până pe locul 8. Spurs are 25 de puncte din 14 meciuri, iau un succes în meciul din această seară ar duce-o în apropierea podiumului la 3 puncte de liderul Liverpool (31 de puncte din 14 partide). Până acum, în deplasare, trupa lui Mourinho a avut un parcurs bun, cu patru victorii, două remize şi un eşec, dar rezultatele au venit exact în această ordine, ceea ce indică o scădere de formă. „Ambele marchează” are cota 1,95.

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Wolves – Tottenham (27 decembrie 2020). Wolves a absentat vreme lungă din Premier League, aşa că meciuri directe putem analiza doar în ultimele două sezoane. Din patru asemenea întâlniri, niciuna nu a fost câştigată de echipa gazdă, de fiecare dată impunându-se oaspeţii. Tottenham are două victorii cu 3-2 şi 2-1, iar „lupii” au învins cu 3-1 şi 3-2. Puteţi încerca şi:

  • 2,23 – cota pentru „2 solist”
  • 2,25 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,43 – cota pentru „peste 1,5 goluri Tottenham”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare