Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Wu – Cecchinato. Italianul e în formă

Înainte de startul celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, au loc ultimele turnee de antrenament. Analizăm confruntarea dintre Wu – Cecchinato, din cadrul turului secund al turneului de la ATP Geneva. Partida este programată ultima a zilei de marți, pe terenul central și va începe după ora 21:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Wu – Cecchinato, în rândurile de mai jos.

Chinezul s-a acomodat pe zgură

Yibig Wu și-a adaptat jocul pe zgură. Sau mai bine zis tenisul asiaticului e ceva mai bun pe suprafața roșie față de primele sale partide de la startul sezonului de zgură.

Aici, în primul tur, Wu a trecut de elvețianul Marc-Andrea Huesler, în trei seturi. Decisivul a avut nevoie de tie-break. Ceva mai greu se anunță dispta din turul secund, dar Yibing are moralul bun după debutul cu dreptul la turneul din Elveția.

Italianul e în revenire de formă

Marco Cecchinato e unul din jucătorii buni pe zgură. Chiar dacă în ultimii ani nivelul său a fost scăzut, peninsularul a arătat în ultima perioadă că nu a uitat tenisul cu care a urcat în top 30 în urmă cu 5 ani.

În primul meci de pe zgura din Elveția, Marco s-a impus în trei seturi contra talentatului american, Ben Shelton. Meciul cu Wu pare, teoretic, mai ușor, dar italianul are nevoie de un joc la fel de solid pentru a avansa în sferturi.

Cotă de 1,60 la Wu – Cecchinato

Italianul pleacă cu prima șansă, fiind și jucătorul mult mai experimentat. Mai ales pe suprafața roșie. Doar că Yibing a arătat un joc ceva mai bun în ultimele partide și nu va ceda ușor în fața peninsularului. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu trei seturi, dar noi vom  miza pe victoria lui Cecchinato.

Ponturi pariuri Wu - Cecchinato

Ponturi pariuri Wu – Cecchinato

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate