Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Young Boys – CFR Cluj, 10.12.2020. Totul pentru calificarea în primăvara Europa League

Ponturi pariuri Young Boys – CFR Cluj, 10.12.2020. Totul pentru calificare! Meciul este crucial pentru clujeni care au ca singură opțiune pentru primăvara Europa League victoria.

Ponturi pariuri Young Boys – CFR Cluj, 10.12.2020

  • Young Boys se află în acest moment pe locul secund în grupă și este favorită pentru calificarea în 16-imile Europa League. Cu șapte puncte după cinci etape, elvețienii au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a nu rata această șansă uriașă. În tur, Young Boys a reușit să nu piardă și a remizat 1-1 la Cluj.

Totul pentru calificarea în primăvara Europa League

  • CFR Cluj l-a schimbat pe Dan Petrescu după o serie de rezultate negative, inclusiv în Europa League. Noul antrenor este Edi Iordănescu și până acum s-a dovedit o soluție inspirată. A redebutat pe banca clujenilor cu un egal contra celor de la ȚSKA Sofia și a câștigat 2-0 cu Poli Iași, echipă care l-a demis pe Dan Petrescu după victoria din Cupa României. CFR Cluj are nevoie să profite de perioada această bună și să încerce să câștige în Elveția, aceasta fiind și singura variantă pentru a se califica în primăvara Europa League.

Young Boys – CFR Cluj gol CFR Cluj @ 1,60

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii