Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Young Boys – Grasshoppers (31.07.2022). Elvețienii marchează, pariorii încasează!

Young Boys e favorită

Young Boys și Grasshoppers se înfruntă, duminică, în etapa a 3-a din Super League – Elveția. Ambele echipe au un început bun de sezon. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Young Boys este favorită

Young Boys este în super formă. Echipa lui Raphael Wicky este fără înfrângere în ultimele 12 partide, din toate competițiile. Intră în meci după patru victorii la rând. În primele două etape din campionat a învins fără emoții pe Sion (3-0) și Zurich (4-0). Și în apărare Young Boys a impresionat, încasând un singur gol în precedentele patru jocuri.

Grasshoppers, început bun de sezon

Grasshoppers a învins în prima etapă, pe Lugano, 2-1. Echipa lui Giorgio Contini are obiective mari pentru acest sezon, dar cu Young Boys are șanse mici să obțină chiar și un punct. 3-0 și 2-2 sunt rezultatele înregistrate între cele două echipe în acest an. Anticipăm că Young Boys va obține încă un succes, în urma unui joc spectaculos. „Young Boys câștigă și peste 2.5 goluri în meci” are cotă 1.78.

Alte trei variante

  • 1.60 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 1.70 – este cota pentru „peste 9.5 cornere în meci”
  • 2.02 – este cota pentru „Young Boys conduce la pauză și câștigă la final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate